Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Beleggen in vastgoed van Investurion B.V. levert u tussen de 6 en 8 % rendement op per jaar.

Welkom bij Investurion – Wij investeren in vastgoed

Beleggen in vastgoed in Nederland is interessant en met name het beleggen in woningen zorgt voor bijzonder goede rendementen. Dit is namelijk het type vastgoed dat Investurion B.V. u aanbiedt om in te investeren.

 

Waarom juist nu investeren in vastgoed.

Het antwoord is heel simpel. Nederland heeft momenteel en de komende jaren te kampen met een groot te kort aan betaalbare huur /koopwoningen. Dit betekent dat er een stijgende behoefte is naar topkwaliteit woonconcepten. Voor u als private belegger/investeerder biedt dit kansen. Samen met Investurion B.V. kunt u nu instappen en een goed rendement behalen op uw investering. Nu investeren in vastgoed betekent dat u als investeerder tussen de 6% en 8% rente per jaar ontvangt over de uitstaande lening die u aan ons verstrekt. Waardoor u een investering doet met een minimaal risico en een goed rendement.

Investeren in duurzaam vastgoed geeft een mooi rendement en is ook nog eens goed voor ons milieu.

De aanzet voor ons vastgoedfonds is een combinatie van verschillende zaken, waarin onze duurzame betrokkenheid een belangrijke rol speelt. Het is namelijk een duurzame investering voor de toekomst. Investeren in vastgoedobligaties van Investurion B.V., is zeer transparant. U wordt maandelijks op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen middels nieuwsbrieven en in uw eigen inlog portaal. Wilt u ook investeren in vastgoedaandelen van Investurion B.V.? Dit mag u dit van ons verwachten:

  • Start al met een minimaal bedrag van €1000,- per obligatie.
  • Een vaste rente van 6% tot 8% per jaar.
  • Beleggen met een looptijd van 5 jaar, met de mogelijkheid te verlengen
  • Wij gebruiken geen banklening om ons vastgoed aankopen te financieren
  • U ontvangt rente over het totaalbedrag vanaf de uitgifte datum.

Voor u als belegger / investeerder is het belangrijk te weten of het beleggingsobject een interessante investering voor u is. Wij van Investurion B.V. zijn van mening dat een gezonde vastgoedexploitatie het allerbelangrijkste is. De regelgeving van nu in Nederland is onderhevig aan veranderingen. En die houden wij scherp in de gaten. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van vastgoed met goede huuropbrengsten.

Om te beginnen, schrijft u zich eenvoudig in via onze website. Hierbij begeleiden wij u bij elke stap. Op onze website is er alle documentatie te vinden die u nodig heeft. Ons advies aan u is om deze goed door te lezen voordat u zich inschrijft. Investeren in vastgoed bij investurion B.V. betekent dat u continu op onze expertise terug kunt vallen. Vanaf de inschrijving tot aan het einde van de looptijd van de obligatie. Investeren bij Investurion B.V. is een verstandige investering met een laag risiconiveau tegen een goed rendement.

Beleggen in vastgoed van Investurion B.V.

Contact verzoek?

[wpforms id=”8054″ title=”false” description=”false”]

AllEscort