Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Geld gaan investeren

Welkom bij Investurion – Wij investeren in vastgoed

Geld laten investeren door Investurion

Makkelijker kan het haast niet, je geld laten investeren bij Investurion en 7% rendement ontvangen. Wij zijn een projectontwikkelaar die investeert in vastgoed. Ons team bouwt aan een bewoonbaar Nederland. De komende jaren zal er volgens de statistieken van het CBS een tekort aan betaalbare woningen komen.

Om deze reden dragen wij ons steentje bij door betaalbare woningen te creëren. Tegelijkertijd zorgen wij voor een goed rendement.

Wanneer je geld wilt laten investeren bij Investurion investeren wij dat in vastgoed. Dit houdt in dat wij geld investeren in onroerende goederen. Dit kan bestaan uit grond en de bijbehorende bebouwing dat vast staat aan de grond. Dit doen wij zodat we hier een goed rendement kunnen behalen. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat we meer inkomsten hebben dan dat wij hebben geïnvesteerd.

Investeren voor een goed rendement

Investurion is ervaren vastgoedinvesteerder. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en verschillende objecten in ons vastgoedportefeuille. Wij zijn van mening dat ons bedrijf op verschillende manieren een meerwaarde kan creëren voor Nederland. Doordat wij gebruik maken van externe investeerders om onze projecten te financieren hebben er meerdere partijen baat bij.

Investurion bouwt betaalbare woningen voor woningzoekende. Volgens de statistieken van het CBS zal er komende jaren een tekort aan betaalbare woningen ontstaan. Wij proberen Nederland bewoonbaar te maken door dit soort woningen te bouwen.

Doordat wij in dit soort grootschalige projecten investeren maken wij het mogelijk voor particulieren om hieraan deel te nemen. Wil je jou geld laten beleggen bij een professionele vastgoed investeerder? Dan ben je bij Investurion aan het juiste adres! Op deze manier draag je ook bij aan een bewoonbaar Nederland voor de komende generaties.

Onze investeringen hebben altijd 2 doelen:

  • Het bouwen van betaalbare woningen
  • Het behalen van een goed rendement

Verschillende projecten die rendement opleveren

Wanneer wij ergens in investeren doen wij dit niet zomaar. Onze experts zijn dagelijks in de weer om verschillende objecten te bekijken. Door onze naam en reputatie in de vastgoedwereld krijgen wij ontzettend veel objecten ”off-market” aangeboden. Dit houdt in dat wij objecten al aangeboden krijgen voordat ze te koop staan. Op deze manier kunnen wij een goede prijs betalen zodat het behalen van een goed rendement nog eenvoudiger is.

Er zijn verschillende projecten binnen Nederland waar wij in investeren omdat wij hier in geloven. Wanneer jij je geld wilt wilt investeren in Investurion ben je verzekerd van een rendement van 7%. Ook weet je dat jou geld in goede handen is. Wij investeren louter in projecten die onze experts helemaal hebben doorberekend.

Investurion investeert in de volgende soorten projecten:

Woningbouw

Wanneer wij een interessante bouwgrond kunnen kopen bouwen wij hier woningen op. Dit doen wij zodat we betaalbare woningen kunnen bouwen voor de komende generaties.

Ombouw kantoorpanden tot appartementen

Leegstaande kantoorpanden bouwen wij om tot appartementen. Doordat er veel kantoorpanden leegstaan kunnen wij hier appartementen van maken.

Recreatieparken

Het is steeds populairder om op vakantie in Nederland te gaan. Om aan deze behoefte te voldoen bouwen wij recreatieparken met fantastische vakantiehuizen.

Zorg locaties

De zorg in Nederland is ontzettend belangrijk. Door zorg locaties te bouwen kunnen wij mensen die goede zorg nodig hebben hiervan gebruik laten mak

Wat levert je investering bij Investurion op

Zo, nu heb je alle feiten over investeren kunnen lezen. Waarschijnlijk ben je hierdoor erg nieuwsgierig geworden. Hoeveel levert het investeren nou op? Zal ik in vastgoed investeren? In welke panden zou ik kunnen investeren?

Wij als projectontwikkelaar en investeerder bieden daarom veel verschillende soorten vastgoed waarin je kunt investeren.

Wij investeren in betaalbare woningen, zorglocaties en recreatieparken. Als projectontwikkelaar bouwen wij ook kantoorpanden om naar prachtige woningen. Duurzaamheid wordt steeds meer een eis van mensen en daarom worden de woningen ook op een duurzame manier ontwikkeld.

Wij werken met een geschikt rendement van 7%. Wat nu belangrijk is: bedenk voor welk eindbedrag je gaat en wanneer je dit wilt ontvangen, kijk naar de verschillende projecten waarin je kun investeren en aarzel vooral niet om contact met ons op de nemen voor meer informatie.

Energieneutraal bouwen

Wij vinden het belangrijk om ook aan het milieu te denken. Alle projecten die wij ontwikkelen proberen wij op een energie neutrale manier te bouwen of verbouwen. Wat houdt dit precies in?

Wij zorgen ervoor dat de objecten die wij ontwikkelen geen externe energie meer nodig hebben voor verwarming, koeling en warm water. Hierdoor zijn de woningen of zorg locaties voorzien van duurzame energie.

De energie die de woning verbruikt wordt opgewekt door de woning zelf! Dit levert grote voordelen op. Niet alleen voor het milieu en het verminderen van de CO2-uitstoot, maar ook voor je portemonnee. Wanneer u namelijk minder energie nodig hebt, zal je dat direct merken aan de energierekening. Enkele voorbeelden van energieneutraal bouwen zijn:

  • Extreem goede isolatie en driedubbel glas
  • Voorzien van LED verlichting
  • Het object wordt gebouwd of verbouwd op een milieuvriendelijke wijze met milieuvriendelijke materialen
  • Het gebruiken van zonnepanelen wanneer dit mogelijk is
  • Warmteterugwinning, vaak door ventilatiesystemen
  • Verwijderen van kieren of het bouwen zonder kieren
  • Vloerverwarming die werkt op lage temperaturen in combinatie met een warmtepomp of zonneboiler.

Waarom uw geld investeren bij Investurion?

Jou geld investeren bij Investurion biedt een hoop voordelen. Niet alleen voor jou maar ook voor heel Nederland. Zoals hierboven omschreven streven wij naar een bewoonbaar Nederland. Tegelijkertijd willen wij een goed rendement behalen. Hierdoor ontstaat er een win-win situatie voor iedereen.

De voordelen van Investurion op een rijtje:

Ruim 30 jaar ervaring

Professionele projectontwikkelaar met veel technische kennis

Rendement van 7%

Discrete en vertrouwelijke aanpak van A tot Z

Persoonlijke benadering en een transparante samenwerking

Elk kwartaal een financieel rapport

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Investurion om te kijken wat we samen kunnen bereiken.

Geld gaan investeren

Contact verzoek?

[wpforms id=”8054″ title=”false” description=”false”]

AllEscort