Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Geld verdienen door te investeren in vastgoed

Welkom bij Investurion – Wij investeren in vastgoed

Geld verdienen met investeren

Investurion is er voor die mensen die geld willen verdienen met investeren in vastgoed . Investurion is een projectontwikkelaar die investeert in vastgoedprojecten. Wij doen dit door te werken met externe investeerders. Op deze manier maken wij het mogelijk voor particulieren om in mooie projecten te investeren en een goed rendement te behalen.

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat wij een professionele projectontwikkelaar zijn. Geld verdienen doen wij door middel van investeren in vastgoedprojecten. Wij investeren in deze projecten zodat ze Nederland verbeteren en bewoonbaar maken. Door het komende tekort aan betaalbare woningen in Nederland proberen wij hier op in te spelen. Dit doen wij door betaalbare woningen te creëren.

Start vanaf vandaag met investeren en stel het niet uit. Het is beter om vroeg te beginnen. Dit komt doordat investeren in vastgoed een investering voor de lange termijn is. Door samen te werken met Investurion ben je verzekerd van een investering in mooie projecten die een goed rendement opleveren.

Vastgoed is populair

Het is tegenwoordig erg populair om te investeren in vastgoed. Vastgoed is iets wat altijd zal blijven bestaan. De vraag naar woningen is er altijd en het wordt alsmaar meer. Vastgoed is iets tastbaars en ontzettend waardevast. Ook kun je er een uitstekend rendement mee behalen door het te verhuren of verkopen.

Er zijn steeds meer particulieren die geld willen verdienen met beleggen in vastgoed. Dit komt met name doordat spaargeld op de spaarrekening weinig tot niks oplevert. Om toch een goed rendement te behalen op je spaargeld is beleggen in vastgoed een juiste stap. Door goede investeringen te doen in waardevolle projecten kun je een passief inkomen bouwen. Tegelijkertijd bouw je mee aan een beter Nederland.

Natuurlijk brengt geld verdienen met beleggen wel enige risico’s met zich mee. Want niet elk project is een gegarandeerd succes. Er komt veel kijken wanneer je een woning, winkel, kantoorpand of bouwgrond aankoopt. Door onze expertise in de vastgoedbranche hebben wij veel ervaring met de veel voorkomende risico’s.

Onze investeringen worden helemaal doorberekend. Op deze manier weten wij dat wij een goed rendement kunnen halen als wij in een bepaald project investeren.

Verschillende manieren om geld te verdienen met investeren in vastgoed

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je geld wilt verdienen met investeren. Onze keuze is al jaren op vastgoed gevallen. Wij hebben een fantastische vastgoedportefeuille met waardevolle projecten. Ons doel is als volgt: Een meerwaarde voor Nederland creëren door betaalbare woningen te bouwen en tegelijkertijd een goed rendement behalen.

Wij proberen ons te focussen op een aantal projecten zoals:

  • Woningbouw
  • Ombouw kantoorpand naar appartementen
  • Het bouwen van recreatieparken met vakantiehuizen
  • Duurzame zorg locaties

Één voor één zijn dit projecten waarbij onze doelstelling tot uiting komt. De woningen die wij bouwen zijn betaalbaar voor een grote doelgroep. Zo kunnen wij veel mensen voorzien van een mooie en betaalbare woning.

Ook gaan er steeds meer mensen op vakantie in eigen land. Door onze investeringen in recreatieparken kunnen wij deze mensen van een comfortabele vakantie voorzien. Ook bouwen wij aan een betere zorg voor Nederland. Dit doen wij door Nederland van optimale zorg locaties te voorzien.

Al onze projecten worden op een duurzame en energie neutrale manier gebouwd. Op deze manier hoeven de woningen geen gebruik te maken van externe energie voor verwarming, koeling of warm water. Wij denken aan de toekomst.

Tegelijkertijd kunnen wij een goed rendement behalen voor onze externe investeerders.

Investeren in vastgoed en een goed rendement

Dan komen we aan bij een belangrijke term  namelijk het rendement. In principe is het rendement de verhouding tussen inleg en opbrengst. Het rendement is vaak weergegeven in procenten. Het is vrij simpel: hoe hoger het percentage rendement is, hoe meer winst jouw belegging oplevert.

Een ander klein verschil tussen investeren en beleggen is dat je bij beleggen vanzelf rendement oplevert. Bij investeren moet je juist tijd en moeite stoppen in het project om dat rendement te creëren. Misschien heb je wel eens gehoord van een passief inkomen. Veel beleggers hebben het hier namelijk over. Omdat je elke maand huurinkomsten krijgt van het pand waarin je hebt belegd zonder dat je hier enige werkzaamheden voor hebt verricht, creëer je zo’n passief inkomen.

Door te investeren in vastgoed verdien je dus geld zonder dat je er wat voor hoeft te doen. Klinkt goed toch?

Voordelen van Investurion

Wanneer je geld wilt verdienen met beleggen is het verstandig om samen te werken met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Op deze manier ben je verzekerd van een goed rendement en bouw je mee aan mooie projecten. Ook hoef je op deze manier geen zorgen te maken over de administratieve en huishoudelijke zaken die erbij komen kijken. Want dit kunnen er aardig wat zijn!

Wij nemen dit allemaal uit handen. De aangekochten panden, gronden of kantoren zullen worden gebouwd of verbouwd tot een verhuurbaar object. Deze worden voorzien van huurders zodat er huurinkomsten worden ontvangen. Op deze manier kun je geld verdienen met beleggen.

Voordelen van Investurion:

  •  Professionele projectontwikkelaar met veel technische kennis
  •  Rendement van 7%
  •  Discrete en vertrouwelijke aanpak van A tot Z
  •  Persoonlijke benadering en een transparante samenwerking
  •  Elk kwartaal een financieel rapport

Wil je ook gaan investeren in vastgoed samen met een professionele investeerder? Neem contact met één van onze medewerkers om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Geld verdienen met investeren

Contact verzoek?

[wpforms id=”8054″ title=”false” description=”false”]

AllEscort