Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Investeren in energieneutraal bouwen de toekomst

Welkom bij Investurion – Wij investeren in vastgoed

Heeft u er als vastgoedinvesteerder baat bij om te investeren in energie neutrale projecten? Op dit moment is het antwoord simpel weg nee! Het is geld verslindend. Op de langere termijn kan het echter financieel wel een voordeel zijn voor u als investeerder. Duurzaam vastgoed is daarom bij uitstek een lange termijninvestering. Dat pas over een groot aantal jaren zijn daadwerkelijke voordelen laat zien.

35% van de Europese woningbouwverenigingen, woningen en andere gebouwen scoren ver onder het gemiddelde op energie-efficiëntie. Jaarlijks worden er in Nederland maar slechts 2,5 % van die energieverslindende gebouwen gerenoveerd. Het wordt daarom hoog tijd om hier dringend iets te ondernemen, dat oordeelde de Europese Commissie. Als onderdeel van de Green Deal lanceerde ze een plan om tot 2030 de jaarlijkse renovaties op zijn minst te verdubbelen. Investeerders in vastgoed kunnen er dus maar beter rekening mee houden dat energie-efficiëntie en duurzaamheid ook in de komende jaren hoog op de agenda van de regering zullen staan.
Uiteraard houden we u middels onze nieuwsbrief op de hoogte.

Investeren in energieneutraal bouwen de toekomst

Contact verzoek?

[wpforms id=”8054″ title=”false” description=”false”]

AllEscort