Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Investeren in Nederlands vastgoed trending

Investurion is een bedrijf met instinct. Wij volgen trends binnen de branche op de voet, al zijn deze niet leidend voor ons
aankoopbeleid. Immers, trends komen en gaan: wat blijft is dat op lange termijn vastgoed een aantrekkelijke investering is.

Wat wij bij Investurion heel duidelijk zien is dat investeren in Nederlandse vastgoed veel kansen biedt op een goed rendement. De wens bestaat om in Nederland de komende jaren bijna een miljoen nieuwe huizen te bouwen. Veel beleggers gaan graag mee in deze trend en kiezen dus vooral de zekerheid van woningen en zorgvastgoed. Toch kent Nederland een laag nieuwbouwvolume. Bij Investurion kijken wij dan ook graag naar mogelijkheden binnen andere deelmarkten en krimpsectoren. Zo zijn er met succes transformaties en renovaties uitgevoerd binnen horeca-, winkel en kantoormarkt waarbij wij inspelen op actuele behoeften. De huidige generatie geeft meer om keuzevrijheid en flexibiliteit.

De internetrevolutie heeft er sterk aan bijgedragen dat de komende generaties minder belang hechten aan bezit. Het huursegment zal daarom alleen maar toenemen. Bedenk hierbij dat het succes van bijvoorbeeld SpotifyNetflixZipcar en Airbnb allemaal vallen onder deze nieuwe deeleconomie. Met Investurion heeft u een partner die onderneemt in het hier-en-nu én oog heeft voor de wensen en mogelijkheden voor toekomstige generaties.

Contact verzoek?

[wpforms id=”8054″ title=”false” description=”false”]

AllEscort