Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Investeren in vastgoed

Welkom bij Investurion – Wij investeren in vastgoed

Tegenwoordig zijn er steeds meer particulieren die investeren in vastgoed. Dit komt doordat het investeren in vastgoed een winstgevende manier van beleggen kan zijn. Hiervoor heb je wel de juiste kennis en ervaring nodig. Want er zitten natuurlijk ook risico’s aan vast. Niet elk pand dat aangekocht wordt stijgt in waarde.

Ben jij aan het kijken naar de mogelijkheden die er zijn om te investeren in vastgoed? Wij kijken graag met je mee. Investurion is een gerenommeerde projectontwikkelaar die al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de vastgoedbranche. Bij Investurion ben je verzekerd van een vast rendement van 7%.

Investeren in vastgoed doe je bij Investurion.

Investeren in vastgoed met een projectontwikkelaar

Door onze kennis, kunde en vaardigheden in de vastgoed branche hebben wij veel aantrekkelijke projecten in onze vastgoedportefeuille. Met onze investeringen willen wij hoofdzakelijk 2 doelen behalen. Namelijk: 1. Een meerwaarde creëren voor Nederland door duurzaam en betaalbare woningen te ontwikkelen. 2. Een uitstekend rendement behalen op onze investeringen.

Door deze 2 aspecten te combineren geloven wij dat wij Nederland kunnen verbeteren. Wij zorgen voor een bewoonbaar Nederland door het aannemen van verschillende projecten met potentie. Deze projecten verbouwen wij tot betaalbare, duurzame woningen of zorglocaties. Hierdoor werken wij op een milieuvriendelijke manier aan een beter Nederland. Op deze manier creëren wij een meerwaarde met het investeren in vastgoed.

Wij werken met externe investeerders. Het is daarom erg belangrijk voor ons om voor een uitstekend rendement te zorgen. Zo kunnen wij als bedrijf groeien en tegelijkertijd onze investeerders voorzien van een uitstekend (vast) rendement. Dit is namelijk 7% bij Investurion.

Wil je graag een goed rendement behalen op je vermogen of heb je de wens om de vastgoedbranche verder te ontdekken? Wij maken het mogelijk!

Onze projecten

Wij zijn als projectontwikkelaar en investeerder erg kritisch. Echter proberen wij wel altijd kansen te zien. Onze experts zijn dagelijks in de weer om verschillende objecten en projecten te bekijken. Wanneer wij een object of project tegenkomen dat interessant voor ons is berekenen wij het in zijn totaliteit door. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat we er een goed rendement uit kunnen halen. Eerder dan dat investeren wij er niet in.

Wij werken aan verschillende projecten om een duurzamer en bewoonbaarder Nederland te creëren. Nieuwe of bestaande woningen bouwen wij altijd energie neutraal. Dit wil zeggen dat deze woningen vervolgens geen externe energie meer nodig hebben voor de verwarming, koeling of warm water. Zoals je ziet kan het investeren in vastgoed op verschillende manieren.

Een bewoonbaar Nederland creëren, dat is wat wij willen! Dit doen wij door middel van het ontwikkelen van de juiste projecten:

Duurzame zorglocaties.

Er zal in de toekomst steeds meer behoefte zijn aan zorglocaties. Om aan deze behoefte te voldoen bouwen wij bepaalde projecten om tot duurzame zorglocaties. Deze investeringen worden gezien als vrij veilig. Dit komt doordat de huurder van de zorglocatie hier vaak jaren blijft zitten.

Wanneer er goede afspraken worden gemaakt kan er een soort partnership ontstaan tussen huurder en verhuurder.

Wil je graag investeren in zorgvastgoed? Dit soort projecten zitten vaak in onze vastgoed portefeuille.

Bouwen van nieuwe woningen.

Er zal in de komende jaren een tekort aan betaalbare woningen komen volgens het CBS. Wanneer je wilt investeren in vastgoed is het ideaal om met een partij als Investurion samen te werken. Hierdoor kunnen wij op grote schaal nieuwe duurzame en betaalbare woningen bouwen.

Dit doen wij door bouwgronden aan te kopen. Voordat wij ze aankopen inspecteren wij de grond en de regels ervan. Vervolgens bekijken we wat er op deze bouwgronden precies mogelijk is en berekenen dit helemaal door.

Wanneer wij nieuwe woningen bouwen proberen wij altijd energie neutrale woningen te bouwen.

Ombouw kantoorpanden tot appartement.

Er zijn in Nederland ontzettend veel leegstaande kantoorpanden. Dit is jammer. Met name door het tekort aan betaalbare woningen hebben wij een passende oplossing gevonden.

Wij maken van deze leegstaande kantoorpanden geweldige appartementen. Daardoor hebben deze panden weer een nieuwe bestemming gekregen. Ook wordt het voor het oog veel beter. Wij vinden het belangrijk om iets moois te creëren.

Recreatieparken

Mensen gaan vaak op vakantie in ons mooie Nederland. Dit doen ze op een camping, hotel of recreatiepark. Het ontwikkelen van recreatieparken met mooie vakantiehuizen is een activiteit van Investurion.

Wij ontwikkelen aantrekkelijke parken waar mensen graag op vakantie gaan.

Spreiden van investeringen

Het is een algemeen uitspraak maar hij geldt ook voor het investeren in vastgoed: Wed niet op 1 paard. Dit is de reden dat wij onze investeringen doen in verschillende woonvormen. Zo doen wij verstandige investeringen die veilig zijn.

Er zal altijd vraag zijn naar het vastgoed waar wij in investeren. Er zit een goed evenwicht in onze vastgoed portefeuille. Door de diversiteit aan projecten die veilig en stabiel zijn kunnen wij een rendement van 7% verzekeren.

Investeren in een vastgoedproject

Door met Investurion te werken kun je samen met andere investeerders werken aan verschillende vastgoedprojecten. Op deze manier kun je investeren in vastgoed zonder er zelf te veel tijd eraan kwijt te zijn.

Dit is een zorgeloze manier van investeren in vastgoed. Op deze manier hoef je je niet druk te maken om de verhuur van het pand, het onderhoud en administratie. Je hoeft ook niet 24/7 bereikbaar te zijn voor als er wat mis gaat. Dit wordt allemaal door ons uit handen genomen.

Wanneer je met Investurion werkt ben je ervan verzekerd dat je geld goed wordt belegd.

Rapportage

Wij zijn een betrouwbare en transparante partner. Elk kwartaal krijg je van ons een financieel rapport zodat je precies kan zien wat er is gebeurd met uw investering.

Wanneer je tussentijds vragen hebt zijn onze medewerkers goed te bereiken om deze te beantwoorden.

Wil jij investeren in vastgoed samen met Investurion? Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden. Uw vragen beantwoorden wij graag. Samen kunnen wij bouwen aan een duurzamer en bewoonbaar Nederland.

investeren in vastgoed

Contact verzoek?

[wpforms id=”8054″ title=”false” description=”false”]

AllEscort