Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Kun je rijk worden met vastgoed

Welkom bij Investurion – Wij investeren in vastgoed

Hoe kun je een goed rendement behalen met vastgoed?

Rijk worden, dat willen we allemaal. Een oneindige bankrekening, een enorm huis en luxe vakanties, klinkt heerlijk toch?
Rijk worden kun je op verschillende manieren bereiken. Je kan een goede baan hebben, ondernemen, iets uitvinden of geluk hebben in een loterij. Maar wat als dit toch via een andere weg kan? De meeste mensen doen dan een poging om rijk te worden door middel van het beleggen in vastgoed. Want je moet natuurlijk je vermogen zien groeien om rijk te kunnen worden. Op het moment dat je de juiste investeringen hebt gedaan kun je zonder er veel voor te werken rijk worden met vastgoed. Hoe zit dat eigenlijk met beleggen en kun je daadwerkelijk rijk worden door middel van het beleggen in vastgoed? Laten we dit onder de loep nemen.

Wat is vastgoed?
Vastgoed is eigenlijk gewoon een ander woord voor onroerend goed. Onroerend goed zijn bijvoorbeeld bedrijfspanden, fabrieken of woningen. Bij deze panden hoort natuurlijk ook de bijbehorende grond.

Als je het over onroerend goed hebt, spreek je dus over de panden én de grond dat erbij hoort. Daarom is het beleggen in vastgoed zo erg gewild. Het is namelijk een stabiele manier van inkomsten die weinig last hebben van inflatie. Dit is één van de reden dat Investurion zich bezighoudt met vastgoedinvesteringen. Maar hier gaan we later op in.

Kun je rijk worden met investeren in vastgoed?
Natuurlijk heb je veel verschillende manieren om in vastgoed te investeren. Ook zijn er verschillende soorten vastgoed. Als je erachter wilt komen welke manier bij jou past moet je je eigen situatie onder de loep nemen. Wat zijn je doelen en wensen bij het investeren in vastgoed? Laten we kijken naar de verschillende strategieën als het aan komt op het investeren in vastgoed.

Kopen, verbouwen, verkopen.
Ten eerste is er ‘fix and flip’. Dit betekent dat je een pand koopt en deze gaat verbouwen om het vervolgens met winst door te verkopen.

Kopen, (verbouwen), verhuren.
Dan heb je nog ‘buy and let’, dan koop je een pand om het vervolgens te gaan verhuren.

Investeren in grote projecten met een vastgoedinvesteerder zoals Investurion
Maar je kunt ook je geld laten beleggen bij een vastgoedbeheerder, dan hoef je namelijk helemaal niets te verbouwen of op te knappen. Op deze manier kun je rijk worden met vastgoed zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen. Ook bouw je op deze manier mee aan een bewoonbaar Nederland. Wij ontwikkelen verschillende projecten die echt een meerwaarde creëren. Hoe dan ook, het investeren in vastgoed kan dus op verschillende manieren.

Het belangrijkste is dat je goed nadenk over jouw eigen primaire doel en welke strategie hierbij past.

Hoe verdien je aan vastgoed?
Waarschijnlijk vraag je je nu af hoe het verdienen aan vastgoed in elkaar zit. Dat is eigenlijk vrij logisch. Veel ondernemingen hebben behoefte aan een beetje extra vermogen. Natuurlijk kunnen ze hiervoor naar de bank gaan maar ze kunnen ook zelf eigen vermogen aantrekken. Het investeren in vastgoed is een uitstekende manier om dat eigen vermogen aan te trekken. Maar dit geldt natuurlijk niet alleen voor deze ondernemingen. Ook voor particuliere investeerder is dit een goede zet. Je kunt namelijk eigen vermogen creëren door de overwaarde als je in vastgoed investeert. Op deze manier krijg je dus extra geld vanwege de overwaarde die je opbouwt. Als je hebt belegd bij een vastgoedbeheerder zoals Investurion krijg je ook elk kwartaal een overzichtelijk financieel rapport. Op deze manier ben je ook verzekerd van een vast rendement van 7%.

Kun je rijk worden met vastgoed?
Bij het investeren in vastgoed denk je waarschijnlijk al snel aan de rijke mensen die verschillende grote panden bezitten. Daar zit wel een kern van waarheid in, aangezien de meeste rijke mensen voor een groot deel hun geld hebben verdient aan het investeren in vastgoed. Veel mensen beginnen daarom ook met het investeren in vastgoed, met de hoop om rijk te worden. Maar het is natuurlijk sowieso al ideaal als je een extra inkomstenbron hebt en financiële onafhankelijkheid creëert. Ook investeren veel mensen in vastgoed om meer financiële zekerheid op lange termijn te krijgen en soms ook voor de vrije tijd die erbij komt kijken. Een ding is zeker: steeds meer mensen zien de grote voordelen ervan in en willen daarom dolgraag met de vastgoedmarkt in contact komen. Wij als projectontwikkelaar maken dit mogelijk. Op deze manier kun je ook eenvoudig mee investeren in grote projecten. Als jij je geld goed investeert, ga je zelf ook goed geld verdienen. Want tja, er gaat nou eenmaal een hoop geld om in de wereld van het vastgoed.

Kijk maar op de lijst van de QUOTE 500 de meeste miljonairs zijn mensen die in vastgoed investeren.

Wil je investeren in vastgoed? Laat je informeren door onze medewerkers om te samen te kijken naar de mogelijkheden.

Hoe bereik je die rijkdom met vastgoed?
Er zijn een aantal belangrijke dingen waar jij als investeerder of belegger goed over na moet denken om uiteindelijk zo veel mogelijk uit de investering te krijgen. Vraag je zelf wat je primaire doel is. Is het je doel om eigen vermogen te creëren door het investeren in vastgoed? Of zou je graag cashflow, door één of meerdere panden te kopen en te verhuren, willen creëren door het investeren in vastgoed?

Onderzoek jouw persoonlijke situatie en alle factoren die daarbij komen kijken en wees slim met het investeren. Wat is jouw doel bij het investeren in vastgoed? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kopen van panden, deze vervolgens te verbouwen of op te knappen en deze dan weer met winst te verkopen. Dit noemen we ook wel ‘fix and flip’. Maar je kunt natuurlijk ook panden kopen om te verhuren, ook wel ‘buy to let’ genoemd.

Samen met Investurion gaan voor goede vastgoed projecten
Let op, dit vergt wel enige kennis en kunde. Niet iedereen die een investering doet in vastgoed wordt automatisch rijk. Investurion heeft meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedbranche. Doordat wij met meerdere externe investeerders werken maken wij het mogelijk om met een lage instap mee te investeren in fantastische projecten. Vraag jezelf vervolgens af waarmee je tevreden bent.

Wil je graag investeren in een pand, twee panden of zelfs een vastgoedportefeuille opbouwen? De keuze is aan jou en wees daarom slim, want wie weet ligt de rijkdom wel op jou te wachten.

Kun je rijk worden met vastgoed

Contact verzoek?

[wpforms id=”8054″ title=”false” description=”false”]

AllEscort