Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Kansen met uw investering in vastgoed

Welkom bij Investurion – Wij investeren in vastgoed

Wil jij graag je geld investeren in een mooi project? Tegelijkertijd hier een goed rendement op behalen? Dan is het zeker de moeite waard om even te kijken naar het investeren in vastgoed.

Bij Investurion hebben wij veel ervaring met dit soort investeringen.

Het is namelijk zo dat de woningmarkt in Nederland in de afgelopen jaren erg is gegroeid. Dat is natuurlijk heel erg interessant, maar we weten ook dat er te weinig zal worden gebouwd en dat er zo niet aan de vraag wordt voldaan. Kortom: er is meer vraag dan aanbod.

Dit is waar de wereld van vastgoed zeer interessant wordt en het onderzoeken waard is. Natuurlijk wil je graag meer geld verdienen en financiële vrijheid creëren. Maar hoe zit dat nou eigenlijk met beleggen in vastgoed? Is het makkelijker gezegd dan gedaan?

Nee hoor dat valt wel mee. In dit artikel laten we zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van vastgoed.

Wil jij direct kijken naar de mogelijkheden om samen te werken met een ervaren vastgoedinvesteerder? Wij investeren voor jou! Dit doen wij in verschillende duurzame vastgoedprojecten!

Wat is investeren in vastgoed?

Als je weet wat beleggen precies inhoudt, is het een stuk makkelijker om beleggen in vastgoed te onderzoeken. Bij beleggen is het doel om meer financieel voordeel te creëren voor de toekomst. Het is anders dan bij het afsluiten van een verzekering of sparen omdat beleggen je vaak meer oplevert.

Zo heb je een manier ontwikkeld om vermogen op te bouwen. Maar eerst moet je nog wel een project vinden waarin je geld wilt beleggen. Dat kan dus zeker vastgoed zijn, aangezien dit een zeer populaire sector is voor beleggers. Dan kun je geld beleggen in bijvoorbeeld mooie panden zoals betaalbare woningen, duurzame zorglocaties of kantoren die worden omgebouwd naar woningen. Een belangrijke term bij het beleggen is het rendement. Dat is namelijk de verhouding tussen inleg en opbrengst. Het kan eenvoudig worden uitgelegd: als je wilt dat jouw belegging meer rendement oplevert moet je op zoek gaan naar een hoger percentage rendement, dan levert je belegging meer winst op.

Bij Investurion zijn wij hier dagelijks mee bezig. Wil jij profiteren van onze ervaring in de vastgoedbranche? Neem vrijblijvend contact met ons op. Door het beleggen in vastgoed hebben wij meerdere vastgoedprojecten in ons portefeuille. Wij bouwen aan een bewoonbaar Nederland voor nu en de komende generaties.

Waarom investeren in vastgoed?

Dus waarom zou je beginnen met het investeren in vastgoed? Nou één van de voornaamste reden is dat het investeren in vastgoed bijna voor iedereen vrij eenvoudig is. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Investurion. Wij maken het mogelijk voor particulieren en bedrijven te investeren in vastgoed.

Op deze manier kun je een goed rendement op je vermogen krijgen. Tegelijkertijd creëer je waarde voor je als investeerder. Wij investeren in nieuwbouw, ombouw kantoorpanden tot appartementen, zorglocaties en recreatieparken.

Doordat wij alles uit handen nemen is het namelijk zo dat je helemaal niet veel kennis hoeft te hebben van de vastgoedbranche. Want wij hebben alle kennis en kunde in huis wat betrekking heeft tot het investeren in vastgoed.

Een enorm pluspunt aan het investeren in vastgoed is natuurlijk het feit dat je een extra inkomstenbron hebt naast je andere werkzaamheden. Dat is dan ook een veel voorkomende reden voor mensen om te beginnen met investeren in vastgoed. Je verdiend elke maand een goed rendement  zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Als je zelf wilt investeren in een woning, moet je natuurlijk wel zelf tijd investeren in het project. Je moet namelijk het pand zo mooi mogelijk maken, dus opknappen of zelfs verbouwen, zodat er veel huurders op af komen.

Dit gehele proces verzorgen wij. Wanneer je besluit om samen te werken met Investurion ontvang je een rendement van 7%. Ook weet je dat er goede projecten worden ontwikkeld.

Tot slot is het voor veel mensen een groot pluspunt dat je meer tijd over hebt. Het hele leven draait om school, studeren en dan werken. Je werkt het grootste gedeelte van je leven en de meeste mensen snakken naar wat extra tijd om bijvoorbeeld te gaan sporten of met de kinderen te gaan spelen.

Daarom komt er een gevoel van vrijheid bij het investeren in vastgoed. Je verdient namelijk meer inkomen elke maand zonder dat je er meer werkzaamheden voor hoeft te verrichten. Het biedt vooral veel rust en tijd om leuke dingen te gaan doen met de mensen waarvan je houdt. Geniet er dan ook uitermate van.

Ik heb een investering gedaan in vastgoed, wat nu?

Investeren in vastgoed is een leuk proces. Door middel van een investering die doet kun je andere mensen voorzien van een huis. Bij Investurion krijg je ieder kwartaal een financieel overzicht zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wij vinden het erg belangrijk om helder en transparant samen te werken. Dit is één van de vele redenen waarom wij al zolang mee gaan in de vastgoed branche.

Contact verzoek?

[wpforms id=”8054″ title=”false” description=”false”]

AllEscort