Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Ons bedrijf

Welkom bij Investurion – Wij investeren in vastgoed

Investurion groeit snel. Met een fantastisch team van mensen kijken we dagelijks naar de bewegingen in de markt en maken we zorgvuldige keuzes. Investurion deelt iedere investeringsmogelijkheid direct met u als belegger. Door vast te houden aan onze eigen visie kunnen we groeien en een waardevaste vastgoedportefeuille met uitstekende huuropbrengsten genereren.
Als belegger zijnde investeert u immers primair om een aantrekkelijke rendement te ontvangen.

Investurion zoekt, selecteert en koopt vastgoed in- en rondom diverse stedelijke gebieden in Nederland waarvan we zeker weten dat deze een goede verhuurmogelijkheid hebben. Wij beperken de eventuele beleggingsrisico’s en bieden u daarnaast ook de zekerheid van eerste recht op hypotheek: een belangrijke mogelijkheid voor u als investeerder. Investeren in vastgoed bij ons geeft u een goed rendement en wat per kwartaal aan u uitbetaald wordt. Wij genereren inkomsten voor u als cliënt zo creëren we een goed rendement op uw vermogen. Dit doen wij door duurzaam en zorgvuldig te investeren in vastgoed.

Toekomstige investeerders van Investurion kunnen een positieve impact op de samenleving hebben door (mee) te investeren in leefbare steden. Leefbare steden zijn steden waar duurzame ontwikkeling vooropstaat en waar rekening wordt gehouden met toekomstige generaties en nieuwe trends in de maatschappij. Op basis van deze trends kunnen we bij Investurion vaststellen dat het interessant blijft om in vastgoed te investeren.
Op basis van deze trends kunnen we bij Investurion vaststellen dat het interessant blijft om in vastgoed te investeren. Investeerders kunnen een bijdrage leveren aan het oplossen van de nieuwe woningnood door bijvoorbeeld in een vroegere fase betrokken te worden bij een nieuw project. Daarmee zou de woningmarkt een impuls kunnen krijgen. Samenwerking met gemeentes, corporaties en zorgpartijen, zal er door de variatie in verhuren voor zorgen dat op veel plekken in de stad de doorstroming beter op gang komt. Door de schaarste aan woningen is het noodzakelijk dat we kijken waar en hoe we wonen in de stad kunnen uitbreiden om zoveel mogelijk ruimte te creëren.

Passie voor vastgoed en ondernemerschap, dat is wat Investurion uniek maakt.

Contact verzoek?

[wpforms id=”8054″ title=”false” description=”false”]

AllEscort