Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Vastgoedobligaties van Investurion: rust en rendement

Het zijn interessante tijden voor beleggers en vermogende cliënten. Een historisch lage rentestand, negatieve spaarrente bij vermogen vanaf €100.000 en een dreigende inflatie. Waar doet u momenteel verstandig aan? Zelf vastgoed kopen? Fondsbeleggen? Bedreigingen komen ook met kansen, maar om het echter allemaal zelf te managen en rustig te blijven slapen is niet voor iedereen weggelegd. Het is daarom maar goed dat er ook vastgoedobligaties zijn.

Obligaties zijn in de regel minder risicovol dan aandelen: er zijn simpelweg meer zekerheden. Bij een vastgoedobligatie is er het vastgoed wat als onderpand dient. De vastgoedobligaties worden uitgegeven om een vastgoedproject te financieren. De vastgoedobligatie is een bewijs van schuld aan een bedrijf. Het is dus eigenlijk een lening aan een bedrijf om onroerend goed mee te ontwikkelen of aan te kopen. De obligatie geeft recht op een rentevergoeding en daarnaast een terugbetaling aan het einde van de looptijd. Bij Investurion is het mogelijk om met een relatief klein vermogen deel te nemen in onze projecten. Prettige bijkomstigheid is dat u als belegger niet veel kennis hoeft te hebben om een vastgoedobligatie te kiezen. Onze obligaties bieden een transparante juridische structuur waarbij de belangrijkste zekerheden primair bij de obligatiehouders liggen. Rust en rendement. Bij Investurion zorgen wij daarvoor.

Contact verzoek?

[wpforms id=”8353″ title=”false” description=”false”]
AllEscort