Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Vastgoed is een veilige lange termijninvestering gebleken.

Investurion wil haar investeerders mee laten profiteren van deze sterke investeringsmogelijkheid.
Wij bieden daarom een goed rendement, namelijk 7% per jaar met een minimale looptijd van 5 jaar. Investeren in vastgoed houdt heel veel mensen bezig. Is het nog rendabel? Wat zijn de regels? Is het pand wat wij aankopen een geschikte pand? Of u nu een spaarder bent die op zoek gaat naar een alternatief voor zijn/haar spaarrekening. Of u bent een ervaren investeerder die uitkijkt naar een interessante manier om een goed rendement te behalen. Steeds weer kan vastgoed een deel uitmaken van uw beleggingsportefeuille.

Toch is vastgoed kopen, onderhouden en rendabel houden niet zo eenvoudig. Heeft u al een investeringsportefeuille? En maakt vastgoed daar al deel van uit? Bent u bang om uw geld te investeren in bijvoorbeeld aandelen maar toch ook teleurgesteld in de rente momenteel bij uw bank? Lijkt het u ergens wel wat om te investeren in vastgoed en zo een extra inkomen te halen uit uw investering? Zijn dit goede redenen waarom investeren in vastgoed een welkome aanvulling kan zijn op uw inkomen.
Wij kunnen u daarbij ondersteunen.

1. Positieve geldstromen

Wij investeren op een verstandige manier in vastgoed, zo genereren we meer inkomsten dan kosten. Een vastgoedinvestering met de juiste bezettingsgraad voorziet u van een extra inkomen wat aanzienlijk hoger kan uitvallen dan dividenduitkeringen op de aandelenmarkt. Bovendien ligt het risico een flink stuk lager.

2. Inflatie

Van alle investeringsproposities komt de vastgoedbelegging het best samen met de inflatie. Is er met andere woorden sprake van een stijgende inflatie dan zal ook het aangekochte vastgoed daarvan profiteren. Maar ook andersom is er een duidelijke overeenkomst tussen die twee. Algemeen kunt u stellen dat vastgoed een goede bescherming biedt tegen een mogelijke opkomende inflatie.

3. Een investering met waarde

Een vastgoedbelegging heeft een fysieke waarde. De bouwgrond waarop vastgoed gebouwd is, heeft een waarde. Net zoals de constructie van het pand ook een waarde vertegenwoordigd. Bovendien produceert het vastgoed een bijkomend inkomen en is het niet volatiel zoals bij een aandelenportefeuille. Huurinkomsten zijn stabiel voor de gehele looptijd van de huurovereenkomsten die worden aangegaan. Er wordt voor een vaste prijs gehuurd en meestal voor de optie 5 haar en 5 optie jaren.
Ook zijn er langere huurtermijnen mogelijk.

4. Ons aangekochte vastgoed wordt naar waarde geschat en berekend

Door de tijd kreeg inflatie grip op heel wat economieën waardoor de koopkracht drastisch daalde. Maar niet voor vastgoedbeleggingen. Vanuit ons oogpunt gezien stijgt de waarde van het vastgoed in een rap tempo en overstijgt zo de andere belegging mogelijkheden. Door hogere huurinkomsten en een beter vastgoedbeheer, gaat het vastgoedbeleggingen voor de wind.

5. Trots op ons bedrijf

Het juiste pand aankopen op de juiste plaats en met de juiste huurders: dan is het toch fantastisch om vastgoed in uw portefeuille te hebben. Voor u als belegger of investeerder, groot of klein, is het fijn een goed rendement te mogen ontvangen.
Daarvoor staat het team van Investurion iedere dag voor u klaar.

Contact verzoek?

[wpforms id=”8054″ title=”false” description=”false”]

AllEscort