Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Verticaal wonen steeds meer de trend.

Welkom bij Investurion – Wij investeren in vastgoed

Duurzaam bouwen met de nadruk op groen wordt steeds meer de standaard. Vooral leegstaande kantoorgebouwen ombouwen naar luxe woontorens zijn hier uitermate geschikt voor. Dat voorspelt Investurion.

Als vastgoed ontwikkelaar zijn wij een groot voorstander van ecologische gebouwen. Dat wil zeggen: gebouwen die duurzaam, groen en energiezuinig verbouwd/ gebouwd zijn. Zij zijn het antwoord op de steeds meer toenemende bevolkingsdruk en de almaar groeiende behoefte aan ruimte in combinatie met groen. Kantoorgebouwen zijn een goed voorbeeld van efficiënt ruimtegebruik. Door meer in de hoogte te bouwen hoeft deze groei niet ten koste te gaan van de natuur of ons wooncomfort, omdat je letterlijk alles wat je kunt doen op de begane grond, ook in hoogbouw kunt realiseren.

Grote voordelen.
Wonen in een kantoorgebouw met alle voorzieningen zijn goed realiseerbaar: winkels, sportvoorzieningen, ecologisch dakterras. Groen en aantrekkelijk, voor iedereen dus wat wils. Je creëert zo een vitale, levendige gemeenschap, waar mensen graag willen wonen of samenkomen. En het helpt geweldig als zo’n gebouw ook nog is gunstig gelegen is. Een goed voorbeeld is de stad Arnhem, zij zijn één van de gemeentes die graag meewerken bij de ontwikkeling van deze woontorens. Vooral de herontwikkeling van bestaande kantoorgebouwen.
Wij als vastgoedontwikkelaar vinden dat een goede zaak. Zo kun je van elke verdieping in een kantoorgebouw, een andere unieke functie creëren en dus moet je iedere verdieping opnieuw en zorgvuldig ontwerpen. Afhankelijk van de functie die je wilt laten ontstaan in een gebouw.

Is duurzaam bouwen duurder dan traditioneel bouwen?
“Dat valt mee als je alleen al kijkt naar de bouwkosten. Die liggen gemiddeld 5 tot 10 % hoger. Maar deze extra investering verdien je al terug door de fors lagere energierekening die je de komende jaren ontvangt. Duurzaam bouwen is dus zeer zeker een interessante investering voor de langere termijn.

Wij houden u middels ons nieuws portaal op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Verticaal wonen steeds meer de trend.

Contact verzoek?

[wpforms id=”8054″ title=”false” description=”false”]

AllEscort