Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Waarom juist nu investeren

Even was er eind vorig jaar een zucht van verlichting. Vaccins kwamen eraan; de pandemie zou spoedig voorbij zijn. Nu is het Juli 2021 en zit Nederland niet meer in lockdown, met alle gevolgen van dien voor de economie, ook na corona.

Er worden op dit moment miljarden uitgegeven aan steun aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Bedenk wel dat het hierbij gaat om een overbruggingsperiode. Wat dat betreft moet de grootste economische impact nog komen. Nu valt op dat het qua faillissementen momenteel erg stil is. Dat lijkt erg gunstig, maar de kans is groot dat na het nemen van alle maatregelen bedrijven failliet gaan en mensen werkloos worden. De vraag is of veel bedrijven in leven zijn gehouden door financiële injecties terwijl ze wellicht niet levensvatbaar waren. Veel financiële professionals maken zich tevens zorgen om hoge verborgen werkloosheid volgens een peiling van het Global Economic Conditions Survey (GECS). Veel mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt komen nog niet voor in de werkloosheidscijfers vanwege alle steunmaatregelen. De definitieve rekening moet nog worden ingediend.

Anders dan bij de bankencrisis in 2008 zijn de rentetarieven nu erg laag. Overheden lenen eigenlijk ‘gratis’ geld. Het gevolg hiervan is dat het minder noodzakelijk is om de kosten en belastingen te verhogen. Feit is wel dat de staatsschuld zal toenemen en die schuld zal op een zeker moment ook weer moeten worden afgelost. Kortom; onze economie bevindt zich in een grillige rollercoaster met ups en downs.

Investurion is van mening dat economisch herstel en groei mogelijk is in tijden van crisis. Het spaargeld dat door consumenten is opgepot zal daarbij moeten worden aangewend. Deels zal dat consumptief zijn, maar ook zal het uitgeven van spaargeld als herinvestering worden gebruikt. Beleggen in beursgenoteerde bedrijven en aandelen is in onze optiek een zeer risicovolle onderneming geworden omdat de gevolgen van de corona pandemie nog niet goed zichtbaar zijn. Wat dat betreft bieden onze vastgoed obligaties meer rust en zekerheid, ook op de langere termijn.
Overweegt u een zinvolle herinvestering van uw spaargeld? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.
Dit kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00, kijk op www.investurion.nl of op onze fundingwebsite www.investurionconnect.nl
Of bel ons tijdens kantooruren.
Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contact verzoek?

[wpforms id=”8353″ title=”false” description=”false”]
AllEscort