Eengezinswoningen

  • Looptijd 5 jaar
  • Rentevergoeding v.a. 6% per jaar
  • Kwartaal uitkering rente

Eengezinswoningen

In Nederland worden momenteel weliswaar nieuwe woningen gebouwd en dat zorgt voor de noodzakelijke doorstroming op de woningmarkt. Maar wil die landelijk werkelijk op gang komen, dan moeten er meer betaalbare woningen en appartementen bijkomen. In het hogere segment komen er veel nieuwe woningen en appartementen bij, zegt Rick Moermans één van de bestuurders van Investurion. Dat is prima, want daar is vraag naar. Maar voor de meeste woningen en appartementen wordt vier ton of meer gevraagd. Dat is lang niet voor iedereen betaalbaar. Het aanbod is daardoor klein, de vraag is groot en de prijzen zijn exorbitant hoog. De urgentie om goedkopere woningen en appartementen te bouwen is dus hoog. Moermans pleit daarom ook voor de bouw van woningen en appartementen tussen de twee en de drieënhalve ton. Wil je echt zorgen voor doorstroming, dan zul je ook dergelijke woningen en appartementen aan de markt moeten toevoegen. Veel gepensioneerden in een eengezinswoning van wie de kinderen het huis uit zijn, aarzelen daardoor om een volgende stap te zetten in hun beslissing om anders te gaan wonen.

gedwongen de overwaarde van hun huidige woning in de aankoop van een nieuw huis te stoppen. Terwijl ze dat geld juist wilden gebruiken als aanvulling op hun pensioen of om eerder te stoppen met werken. Dit moeten we voorkomen en zien te doorbreken. Een betere doorstroming dus volgens Moermans. De markt zit vrijwel geheel op slot. Het aanbod is veel te klein, de vraag is groot en de prijzen zijn hoog. Exorbitant hoog af en toe, zelfs. Er moet echt wat gebeuren. Voor beleggers blijft het vanwege de lage rentes op hypotheken interessant om geld te stoppen in stenen. Daarom proberen wij bij Investurion beleggers te verleiden om te investeren in het transformeren van leegstaande kantoorgebouwen. Dan snijdt het mes aan twee kanten. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de stad Arnhem. Daar worden kantoorgebouwen in een ras tempo omgebouwd tot luxe appartementen. En deze zijn zodra ze op de markt komen binnen een maand verhuurd. Dus in de praktijk werkt een goed samenwerkend gemeentebestuur en vastgoed ontwikkelaar zeker.

Waarom Investurion?

Wij zijn specialisten in het ontwikkelen en financieren van vastgoed.

De mensen achter Investurion hebben meer dan 30 jaar ervaring in projectontwikkeling en investeren in vastgoed. Ons doel is het realiseren van duurzame woon- en vastgoedvormen met als belangrijkste doel het behalen van uitstekend rendement. Wilt u ook bijdragen aan een duurzame toekomst van Nederland en tegelijkertijd een goed rendement behalen?

Zekerheid op beloofde kwartaal rente-uitkering

Investurion heeft een bewezen track record van 100% als het gaat om het uitkeren van rendement. Bij ons ontvangt u uw rente-uitkeringen per kwartaal.

We denken graag met u mee , neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies via relatiebeheer@investurion.nl

Wij investeren in:

Meest gestelde vragen

Team investurion

Investurion is wat u een moderne projectontwikkelaar kunt noemen die beleggen in vastgoed zeer aantrekkelijk maakt. Ons team weet zich bij de werkzaamheden ondersteund door specialisten in de vorm van een vast managementteam, een advocatenkantoor, fiscaal juristen en bedrijfsadviseurs. Investurion heeft een ruime mate van kennis en ervaring op het gebied van het ontwikkelen, bouwen en verbouwen van duurzame vastgoedprojecten. Keer op keer slaagt Investurion er in om precies de juiste projecten te vinden. Dat heeft behalve met kennis en ervaring zeker ook te maken met het oud-of-the-box denken.

Samen met bedrijven waarmee de afgelopen jaren een goede zakelijke band is opgebouwd, wil Investurion zich in de nabije toekomst vooral richten op de ontwikkeling van duurzame vastgoedprojecten. Daarbij wil het de balans tussen de ambities en verstandig en eerlijk zaken doen niet uit het oog verliezen

Waarom investurion?

Investurion wil meerwaarde bieden voor Nederland en koopt alleen beleggingspanden aan in eigen land. Onze specialisten zijn dagelijks actief om mogelijkheden te onderzoeken en de markt te analyseren. Zeker is dat de vraag naar vastgoed groeit. Zaken doen met Investurion betekent dat voor u investeert er altijd gedegen onderzoek plaats heeft gevonden naar de locatie, de prijs, de omvang en de voorwaarden en restricties. Wat willen bereiken is tweeledig; het realiseren van duurzame, betaalbare woonvormen én uiteraard het behalen van rendement. Dit laatste kan door te investeren in bestaande panden of in nog te realiseren vastgoed. Investurion heeft projecten in alle delen van ons land. Nóg een reden om te beleggen in vastgoed met Investurion is het rendement, want dat is 7 procent.

Wat zijn de mogelijkheden?

Omdat Investurion voortdurend op zoek is naar projecten en die ook vindt, is kapitaal noodzakelijk voor de ontwikkeling aankoop en realisatie van beleggingspanden. Doet u mee, dan leent u geld uit waardoor Investurion met de beleggingspanden aan de slag kan. Het geld dat u uitleent krijgt u met rente terug. De lening gaat precies veertien dagen na storting in en de rente bedraagt zoals gesteld 7 procent per jaar, dit op basis van annuïteiten. u krijgt rente vanaf de eerste dag, de rente krijgt u achteraf per kwartaal en gedurende de maximale looptijd van vijf jaar uitgekeerd. Uiterlijk vijf jaar nadat u het geld uitgekeerd hebt staat het geleende bedrag weer op uw bankrekening. Investurion geeft obligaties uit met een waarde van 5000 euro. U kunt dus al snel beleggen in vastgoed met Investurion en dat tegen een rendement van 7 procent.

Waarom een investering campagne?

Zoals reeds gememoreerd ziet Investurion steeds kansen en om al die kansen te benutten, is kapitaal noodzakelijk. Om aan dat geld te komen doet Investurion dus een beroep op kleine en grote externe investeerders. Dit is aantrekkelijk voor investeerders, niet in de laatste plaats vanwege het rendement van 7 procent. Ook het feit dat u helpt meerwaarde in ons land te creëren spreekt veel investeerders aan, vastgoed is schaars bij zowel de kleine als grote investeerder. Dit heeft alles te maken met het feit dat het een relatief veilige manier van beleggen is. Omdat u met Investurion samenwerkt met een professionele projectontwikkelaar bent u verzekerd van een solide rendement.

Goed om te weten

Investeren in vastgoed of beleggingspanden betekent dat je risico’s loopt. Hoewel het doorgaans vooral financieel voordeel oplevert, dient u zelf in te calculeren dat er altijd risico’s zijn. Kennis van het bedrijf is essentiële om de risico’s in te schatten. Om de risico’s te reduceren is spreiding erg belangrijk. Om de eigen risico’s te beperken is het toch al verstandig alleen te investeren met geld dat u ook echt kunt missen.

Vastgoed een steeds beter alternatief voor schaarser wordende bancaire rente

Natuurlijk kunt u uw geld ook op de spaarrekening bij de bank zetten. Dan weet u echter zeker dat er van enig rendement geen sprake zal zijn. Sterker nog, het kan u tegenwoordig zelfs geld kosten. Door te investeren in vastgoed bij Investurion bent u zeker van een solide rendement. Bovendien kunt u helpen de woningnood in ons land oplossen. U bent als investeerder bovendien vanaf de start van een project nauw betrokken

Een beleggingspand verkopen of aankopen?

Investurion is voortdurend op zoek naar vastgoed. Ons ervaren team onderzoekt, analyseert en ziet voortdurend de mooiste kansen om investeren in vastgoed mogelijk te maken. Staan er panden te koop, dan onderzoeken de specialisten van Investurion welke mogelijkheden er zijn. Bij de beoordeling houdt de projectontwikkelaar twee zaken voor ogen: investeerders een goed rendement bieden en meewerken aan het oplossen van het woningtekort in ons land. Want dat tekort is er en zal alleen maar groeien. De verwachting is niet voor niets dat er de komende jaren 850.000 woningen noodzakelijk zullen zijn. In de ogen van Investurion is out of the box denken gecombineerd met ervaring en kennis van zaken essentieel om aan beide doelstellingen te kunnen voldoen. Het maakt investeren in vastgoed met Investurion meer dan de moeite waard.

Investurion helpt bij een passende oplossing

Het is niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen hun heil zoeken in het investeren in vastgoed. Zet u uw spaargeld op de bank, dan weet u zeker dat u in de nabije toekomst geen rendement hoeft te verwachten. Sterker nog sparen kan u zelfs geld kosten tegenwoordig. Het mooie aan zaken doen met Investurion is dat dit voor vrijwel iedereen is weggelegd. Dus ook als u een minder goed gevulde portemonnee hebt. Er is voor iedereen een oplossing om te beleggen in vastgoed. De voorwaarden zijn prima en u krijgt een rendement van 7 procent.

Het netwerk van investurion

Wie succesvol wil zijn, moet samenwerken met alleen de beste partners. Zeker Investurion weet dat als geen ander. Niet voor niets weten de specialisten zich omringd door alleen de beste advocaten, fiscaal juristen en bedrijfsadviseurs. Er is bovendien een vast managementteam. Voorts werkt Investurion samen met gemeenten, corporaties en zorgpartijen. Dat betekent meteen ook variatie in verhuur en dat zal zorgen voor een beter doelstelling.