OVER ONS

Waarom u bij
Investurion in de beste
handen bent


Vraag informatie aan


Direct inschrijven

De visie van Investurion

Onze visie is gericht op het investeren in vastgoed met oog op duurzaam en transparant bouwen en ondernemen.
Zo maken wij Nederland een stukje mooier en schoner voor onze volgende generaties.

Toekomstige investeerders van Investurion kunnen een positieve impact op de samenleving hebben door (mee) te investeren in leefbare steden.
Leefbare steden zijn steden waar duurzame ontwikkeling vooropstaat en waar rekening wordt gehouden met toekomstige generaties en nieuwe trends in de maatschappij.

Op basis van deze trends kunnen we vaststellen dat het interessant blijft om in vastgoed te investeren.
Investeerders kunnen een positieve bijdrage leveren aan het oplossen van de woningnood door bijvoorbeeld in een vroegere fase betrokken te worden bij een nieuwproject.
Daarmee zou de woningmarkt een impuls kunnen krijgen.

Samenwerking met gemeentes, corporaties en zorgpartijen, zal er door de variatie in verhuren voor zorgen dat op veel plekken in de stad de doorstroming beter op gang komt.
Door de schaarste aan woningen is het noodzakelijk dat we kijken waar en hoe we wonen in de stad kunnen uitbreiden om zoveel mogelijk ruimte te creëren.
Investurion koopt diverse duurzame vastgoedprojecten aan. Deze worden na een grondige verbouwing verhuurd waardoor en een goed rendement behaald kan worden zodra de
aangekochte panden volledig verhuurd zijn.

Ondernemen betekent dan ook het combineren van factoren waarmee het doel bereikt kan worden.
En bij ons staat de winst die behaald moet worden centraal naast natuurlijk de belangen van beleggers en huurders. Met deze winst kun je ten alle tijde voldoen aan je verplichtingen.
Zowel aan je beleggers als aan de bedrijven waarmee je zakendoet. Dus kansen zien en creëren is waar wij onze ziel en zaligheid in steken.
Passie voor vastgoed en ondernemerschap, dat is wat ons bedrijf uniek maakt.

Wij ondernemen transparant en duurzaam

Wij zijn trots op het feit dat wij worden gezien als een projectontwikkelaar die transparant en duurzaam onderneemt. Wij vinden dat wij een grote verantwoordelijkheid hebben naar ons personeel en alle bedrijven en partners waar we mee samenwerken.

Daarom geloven wij in vruchtbare samenwerkingen. Deze komen alleen tot stand als je transparant bent. Persoonlijke aandacht zit bij ons hoog in het vaandel. Een combinatie van deze facetten zorgt voor groei, ontwikkeling en een goed rendement.

Met een positieve energie ontwikkelen wij geweldige projecten voor een beter Nederland.

https://www.investurion.nl/wp-content/uploads/2021/12/VID-20210112-WA0010-1.mp4

Veel gestelde vragen

Wat doet een projectontwikkelaar

Het aanvragen van vergunningen. Het maken van berekeningen zoals bijvoorbeeld het beoordelen van het woon- en leefklimaat. Het opstellen van een ruimtelijke onderbouwing. Het opstellen van een landschappelijk inpassingsplan.
En alle desbetreffende vergunningen die nodig zijn om uw plannen te realiseren.

Hoe kan ik investeren?

U kunt investeren in vastgoed op verschillende manieren. Wanneer u over veel geld beschikt kunt u makkelijk gezegd vrij eenvoudig investeren. Dit kan bijvoorbeeld in vastgoedobligaties. Zelfs wanneer u minder geld tot u beschikking heeft kunt u al een leuk rendement verkrijgen op uw investering. Bij interesse kunt u geheel vrijblijvend op onze inschrijf pagina kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bouwen jullie zelf?
Bouwen is niet iets waar u al te licht over moet denken. Het is fantastisch om alles zelf te mogen bedenken en beslissen, maar wij hebben voldoende kennis maar bouwen is een vak apart. Dat laten we graag aan onze externe bouwers over Het is best een uitdaging om de consequenties van al de te maken keuzes te overzien. Heeft u vragen? Neemt u gerust contact op!
 
Hoe wij ons vastgoed financieren

Met een vastgoedfinanciering – ook wel een vastgoed hypotheek of zakelijke hypotheek genoemd – krijgen wij een lening voor ons vastgoed in ruil voor rente en wat extra kosten. Deze lening verkrijgen wij middels de uitgifte van een obligatielening. Zo financieren wij ons vastgoed zonder tussenkomst van een bank.
Heeft u interesse? Kijk dan op onze inschrijf pagina.

Vastgoedbeheer & onderhoud

Om vastgoed te laten renderen is het belangrijk om het met zorg te behandelen en te onderhouden. Of het nu gaat om residentieel of commercieel vastgoed of om een horecapand: gedegen onderhoud zorgt ervoor dat uw huurders aangenaam kunnen wonen en werken en u het maximale uit uw vastgoedobject kunt behalen.

Investeer uw vermogen
tegen een goed rendement


Neem contact op

Onze partners

Investeren in vastgoed met weinig geld
geld beleggen in vastgoed
rendement vastgoed investering

beleggen in vastgoed