Skip to main content
Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        Investeer direct en ontvang 6 tot 8% rente per jaar | Schrijf u nu in en begin met investeren in uw toekomst        

Wat levert uw investering op?

De netto winstgevendheid van een vastgoedinvestering varieert meestal van 4 tot 8%, of in bepaalde gevallen zelfs meer. Het rendement is vooral afhankelijk van het type woning waarin u investeert. Al snel leert men dat per vierkante meter kleine oppervlakten meer opleveren dan grote. Dit verdient enige uitleg om bewust te kunnen beleggen.

Studio’s. Deze met kleine woonruimtes en oppervlakten brengen meer op dan de grote per vierkante meter, het enige nadeel is dat ze vaker wisselen van huurder. Een omzet die meer huurleegstand en frequentere opfrisbeurten met zich meebrengt, wat onvermijdelijk een impact heeft op het huurrendement. Wat betekend dat het hogere rendement het grotere risico compenseert.

Grotere woningen en appartementen. Per vierkante meter zijn grotere woonoppervlakten minder rendabel. Maar de huurders zijn stabieler omdat het meestal gezinnen betreft. Bovendien hebben ze meer interesse om later eigenaar te worden van het gehuurde huis of appartement. Daardoor zullen ze het beter onderhouden, wat uiteraard de onderhoudskosten voor de eigenaar-verhuurder verlaagt, onderhoudskosten die onvermijdelijk de winstgevendheid zullen drukken. Hier is het de zekerheid die een lager rendement zal compenseren.

Vastgoed en nieuwbouw. Deze woningen de kwaliteiten combineren van kleine en grote oppervlakten: redelijke en vaste rendementen, correcte huurdersstabiliteit, beperkte huurleegstand en verbouwingskosten, hun rendement en risico blijven correct en zijn solide.

Impact van een uitgekozen locatie. Op de meeste woningen is de winstgevendheid lager, omdat deze qua prijs het duurst zijn. Maar deze sectoren zijn veiliger qua waardering, dit compenseert zich bij een eventuele verkoop. Het is geen toeval dat huurinvesteringen en opbrengsten in bijvoorbeeld in Amsterdam veel hoger zijn dan bijvoorbeeld in Assen. Veel vastgoedbedrijven met kapitaal kampen momenteel met een gebrek aan woningen. Een lager aanbod betekend dat de waardering van het vastgoed op lange termijn garandeert is.

Investeren is steen… En dan?

De voordelen om te investeren in steen. In alle vastgoedsectoren ziet men momenteel een zeer goede risico en rendement verhouding, zeker in vergelijking met financiële investeringen bij banken of andere sectoren. Deze sectoren brengen, wanneer ze een laag risico hebben, steeds minder binnen. Levensverzekeringen zijn daar een goed voorbeeld van. Hun kapitaal is 100% gegarandeerd), bijvoorbeeld, over het jaar 2022 zullen zij de waarde van hun Investeringen alleen maar zien groeien. Juist die investeringen die meer opleveren zijn in de meeste gevallen veel onzekerder.

Vastgoed met bestemming verhuur: de juiste doelstellingen. De winstgevendheid is uiteraard belangrij voor iedere investeerder. Maar het mag niet het enige selectiecriterium zijn. Het idee is om eerst een blijvende vastgoedportefeuille op te bouwen. Tevens moet u ook uw doelstellingen definiëren: zo lang mogelijk verhuren, en het doorverkopen om een ​​meerwaarde te genereren. Het idee is om vanaf het begin te weten wat u na de verhuurfase met de woonruimte gaat doen. Zoveel strategieën waaronder het kiezen van een kwaliteitsaccommodatie en een goede woonomgeving, zijn de belangrijkste punten voor goede huuropbrengsten en een hogere opbrengst wanneer u gaat verkopen.

 

Leave a Reply

AllEscort