Investeren in vastgoed?

Investurion biedt investeerders:

kwaliteit & veiligheid & zorgeloosheid met visie en rendement

  • Zoekt u een waardevolle en realistische vastgoedinvestering?
  • Zoekt u een alternatief voor het klassieke spaarboekje?
  • Wilt u ook genieten van een mooi en veilig rendement?
  • Zoek niet verder. Wij stellen ons graag aan u voor.

Veilig beleggen vastgoed

Bent u voornemens om te beleggen in vastgoed? Dan is dat zeker geen slecht idee. Zeker niet wanneer u een leuk centje op de bank heeft staan. Het is namelijk een effectieve manier om op een relatief veilige manier rendement te behalen. Veilig beleggen vastgoed is zeker mogelijk. Zeker in deze tijden is het lastig om op de reguliere manier, namelijk via de spaarrekening, rendement te behalen. Beleggen in vastgoed is daarom een zeer goed idee. Wat maakt beleggen in vastgoed echter zo aantrekkelijk? In dit artikel gaan wij daar nu op in.

Veilig beleggen met hoog rendement

Als het gaat om beleggen, dan begrijpen wij dat u verschillende eisen heeft. De belangrijkste eisen zijn: op een veilige manier beleggen en het behalen van een hoog rendement. Met vastgoed kan dit gerealiseerd worden. Het is veilig omdat vastgoed een aantrekkelijke markt is en u dan in iets materieels gaat investeren. Ook is er altijd vraag naar vastgoed, zeker in een land als Nederland. Om die redenen kan veilig beleggen met hoog rendement gegarandeerd worden.

Veilig beleggen voor beginners

Heeft u weinig ervaring met beleggen? Dat hoeft in principe geen probleem te zijn, wat u kunt ervoor kiezen om via onze organisatie te beleggen. Dit is veilig beleggen voor beginners. Wij hebben namelijk wel veel ervaring en keren om de zoveel tijd rente uit. U hoeft er zelf dus niet veel voor te doen. Het is een ideale manier om langdurige inkomsten te genereren. Voor meer informatie kunt u eens een kijkje nemen op onze website of contact opnemen met één van onze medewerkers. Die helpen u namelijk graag verder.

Wij investeren in:

Nieuws & Artikelen

Wat levert uw investering op?

admin | Vastgoed | No Comments
Wat levert uw investering op? De netto winstgevendheid van een vastgoedinvestering varieert meestal van 4 tot 8%, of in bepaalde gevallen zelfs meer. Het rendement is vooral afhankelijk van het…

Waarom investeren?

admin | Vastgoed | No Comments
Investeren in vastgoed Welkom bij Investurion - Wij investeren in vastgoed Wij zoeken naar diverse mogelijkheden om in onze vastgoedportefeuille de juiste rendementen te behalen. Zo gaan onze voorkeuren uit naar…

Vastgoed interessant

admin | Vastgoed | No Comments
Investeren in vastgoed interessant Welkom bij Investurion - Wij investeren in vastgoed Vastgoed wordt al lang niet meer gekocht om zelf te gebruiken, maar vooral om te verhuren. Deze verschuiving…

Zet in op transformatie – van ongebruikt tot woning

admin | Vastgoed | No Comments
Zet in op transformatie – van ongebruikt tot woning CBS zijn zowel in 2019 als 2020 ruim 12.000 woningen gerealiseerd via transformatie. Dit aantal kan de komende jaren toenemen als…

Kerstgroet

admin | Blog | No Comments
Kerstgroet aan alle investeerders Welkom bij Investurion - Wij investeren in vastgoed Contact verzoek?

lange termijn investering

admin | Blog | No Comments
Kansen met uw investering in vastgoed Welkom bij Investurion - Wij investeren in vastgoed Wil jij graag je geld investeren in een mooi project? Tegelijkertijd hier een goed rendement op…

Meest gestelde vragen

Team investurion

Investurion is wat u een moderne projectontwikkelaar kunt noemen die beleggen in vastgoed zeer aantrekkelijk maakt. Ons team weet zich bij de werkzaamheden ondersteund door specialisten in de vorm van een vast managementteam, een advocatenkantoor, fiscaal juristen en bedrijfsadviseurs. Investurion heeft een ruime mate van kennis en ervaring op het gebied van het ontwikkelen, bouwen en verbouwen van duurzame vastgoedprojecten. Keer op keer slaagt Investurion er in om precies de juiste projecten te vinden. Dat heeft behalve met kennis en ervaring zeker ook te maken met het oud-of-the-box denken.

Samen met bedrijven waarmee de afgelopen jaren een goede zakelijke band is opgebouwd, wil Investurion zich in de nabije toekomst vooral richten op de ontwikkeling van duurzame vastgoedprojecten. Daarbij wil het de balans tussen de ambities en verstandig en eerlijk zaken doen niet uit het oog verliezen

Waarom investurion?

Investurion wil meerwaarde bieden voor Nederland en koopt alleen beleggingspanden aan in eigen land. Onze specialisten zijn dagelijks actief om mogelijkheden te onderzoeken en de markt te analyseren. Zeker is dat de vraag naar vastgoed groeit. Zaken doen met Investurion betekent dat voor u investeert er altijd gedegen onderzoek plaats heeft gevonden naar de locatie, de prijs, de omvang en de voorwaarden en restricties. Wat willen bereiken is tweeledig; het realiseren van duurzame, betaalbare woonvormen én uiteraard het behalen van rendement. Dit laatste kan door te investeren in bestaande panden of in nog te realiseren vastgoed. Investurion heeft projecten in alle delen van ons land. Nóg een reden om te beleggen in vastgoed met Investurion is het rendement, want dat is 7 procent.

Wat zijn de mogelijkheden?

Omdat Investurion voortdurend op zoek is naar projecten en die ook vindt, is kapitaal noodzakelijk voor de ontwikkeling aankoop en realisatie van beleggingspanden. Doet u mee, dan leent u geld uit waardoor Investurion met de beleggingspanden aan de slag kan. Het geld dat u uitleent krijgt u met rente terug. De lening gaat precies veertien dagen na storting in en de rente bedraagt zoals gesteld 7 procent per jaar, dit op basis van annuïteiten. u krijgt rente vanaf de eerste dag, de rente krijgt u achteraf per kwartaal en gedurende de maximale looptijd van vijf jaar uitgekeerd. Uiterlijk vijf jaar nadat u het geld uitgekeerd hebt staat het geleende bedrag weer op uw bankrekening. Investurion geeft obligaties uit met een waarde van 5000 euro. U kunt dus al snel beleggen in vastgoed met Investurion en dat tegen een rendement van 7 procent.

Waarom een investering campagne?

Zoals reeds gememoreerd ziet Investurion steeds kansen en om al die kansen te benutten, is kapitaal noodzakelijk. Om aan dat geld te komen doet Investurion dus een beroep op kleine en grote externe investeerders. Dit is aantrekkelijk voor investeerders, niet in de laatste plaats vanwege het rendement van 7 procent. Ook het feit dat u helpt meerwaarde in ons land te creëren spreekt veel investeerders aan, vastgoed is schaars bij zowel de kleine als grote investeerder. Dit heeft alles te maken met het feit dat het een relatief veilige manier van beleggen is. Omdat u met Investurion samenwerkt met een professionele projectontwikkelaar bent u verzekerd van een solide rendement.

Goed om te weten

Investeren in vastgoed of beleggingspanden betekent dat je risico’s loopt. Hoewel het doorgaans vooral financieel voordeel oplevert, dient u zelf in te calculeren dat er altijd risico’s zijn. Kennis van het bedrijf is essentiële om de risico’s in te schatten. Om de risico’s te reduceren is spreiding erg belangrijk. Om de eigen risico’s te beperken is het toch al verstandig alleen te investeren met geld dat u ook echt kunt missen.

Vastgoed een steeds beter alternatief voor schaarser wordende bancaire rente

Natuurlijk kunt u uw geld ook op de spaarrekening bij de bank zetten. Dan weet u echter zeker dat er van enig rendement geen sprake zal zijn. Sterker nog, het kan u tegenwoordig zelfs geld kosten. Door te investeren in vastgoed bij Investurion bent u zeker van een solide rendement. Bovendien kunt u helpen de woningnood in ons land oplossen. U bent als investeerder bovendien vanaf de start van een project nauw betrokken

Een beleggingspand verkopen of aankopen?

Investurion is voortdurend op zoek naar vastgoed. Ons ervaren team onderzoekt, analyseert en ziet voortdurend de mooiste kansen om investeren in vastgoed mogelijk te maken. Staan er panden te koop, dan onderzoeken de specialisten van Investurion welke mogelijkheden er zijn. Bij de beoordeling houdt de projectontwikkelaar twee zaken voor ogen: investeerders een goed rendement bieden en meewerken aan het oplossen van het woningtekort in ons land. Want dat tekort is er en zal alleen maar groeien. De verwachting is niet voor niets dat er de komende jaren 850.000 woningen noodzakelijk zullen zijn. In de ogen van Investurion is out of the box denken gecombineerd met ervaring en kennis van zaken essentieel om aan beide doelstellingen te kunnen voldoen. Het maakt investeren in vastgoed met Investurion meer dan de moeite waard.

Investurion helpt bij een passende oplossing

Het is niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen hun heil zoeken in het investeren in vastgoed. Zet u uw spaargeld op de bank, dan weet u zeker dat u in de nabije toekomst geen rendement hoeft te verwachten. Sterker nog sparen kan u zelfs geld kosten tegenwoordig. Het mooie aan zaken doen met Investurion is dat dit voor vrijwel iedereen is weggelegd. Dus ook als u een minder goed gevulde portemonnee hebt. Er is voor iedereen een oplossing om te beleggen in vastgoed. De voorwaarden zijn prima en u krijgt een rendement van 7 procent.

Het netwerk van investurion

Wie succesvol wil zijn, moet samenwerken met alleen de beste partners. Zeker Investurion weet dat als geen ander. Niet voor niets weten de specialisten zich omringd door alleen de beste advocaten, fiscaal juristen en bedrijfsadviseurs. Er is bovendien een vast managementteam. Voorts werkt Investurion samen met gemeenten, corporaties en zorgpartijen. Dat betekent meteen ook variatie in verhuur en dat zal zorgen voor een beter doelstelling.