www.investurion.nl

Onze visie

Onze visie is gericht op het investeren in vastgoed met oog op duurzaam en transparant bouwen en ondernemen.
Zo maken wij België een stukje mooier en schoner voor onze volgende generaties.

Wilt u direct investeren in vastgoed. Klik op onderstaande button.Om u direct in te schrijven.

De visie van Investurion

Toekomstige investeerders van Investurion kunnen een positieve impact op de samenleving hebben door (mee) te investeren in leefbare steden.
Leefbare steden zijn steden waar duurzame ontwikkeling vooropstaat en waar rekening wordt gehouden met toekomstige generaties en nieuwe
trends in de maatschappij.

 

Op basis van deze trends kunnen we vaststellen dat het interessant blijft om in vastgoed te investeren.
Investeerders kunnen een positieve bijdrage leveren aan het oplossen van de woningnood door bijvoorbeeld in een vroegere fase betrokken te worden bij een nieuwproject. Daarmee zou de woningmarkt een impuls kunnen krijgen.

Samenwerking met gemeentes, corporaties en zorgpartijen, zal er door de variatie in verhuren voor zorgen dat op veel plekken in de stad de doorstroming beter op gang komt. Door de schaarste aan woningen is het noodzakelijk dat we kijken waar en hoe we wonen in de stad kunnen uitbreiden om zoveel mogelijk ruimte te creëren. Investurion koopt diverse duurzame vastgoedprojecten aan. Deze worden na een grondige verbouwing verhuurd waardoor en een goed rendement behaald kan worden zodra de aangekochte panden volledig verhuurd zijn. Ondernemen betekent dan ook het combineren van factoren waarmee het doel bereikt kan  worden. En bij ons staat de winst die behaald moet worden centraal naast natuurlijk de belangen van beleggers en huurders. Met deze winst kun je ten alle tijde voldoen aan je verplichtingen. Zowel aan je beleggers als aan de bedrijven waarmee je zakendoet. Dus kansen zien en creëren is waar wij onze ziel en zaligheid in steken. Passie voor vastgoed en ondernemerschap, dat is wat ons bedrijf uniek maakt 

Wij ondernemen transparant en duurzaam

Wij zijn trots op het feit dat wij worden gezien als een projectontwikkelaar die transparant en duurzaam onderneemt. Wij vinden dat wij een grote verantwoordelijkheid hebben naar ons personeel en alle bedrijven en partners waar we mee samenwerken.

Daarom geloven wij in vruchtbare samenwerkingen. Deze komen alleen tot stand als je transparant bent. Persoonlijke aandacht zit bij ons hoog in het vaandel. Een combinatie van deze facetten zorgt voor groei, ontwikkeling en een goed rendement.

Met een positieve energie ontwikkelen wij geweldige projecten voor een beter België.

Investeren in vastgoed

Betekent investeren in uw toekomst.

nl Nederlands
X
error: Content is protected !!